Het Verbrugge Team

Bart Verbrugge begon zijn loopbaan in 1984. Op 28 augustus 1990 werd het onafhankelijk makelaarskantoor opgestart vanuit een vennootschap met vestiging in Bellegem-Kortrijk. We groeiden mede dankzij de inspanningen van gedreven medewerkers.

Steeds verder bijscholen en specialiseren op diverse vlakken is op vandaag een noodzaak. ons team staat graag dicht bij de klant. Voor kernklanten (> 3.500 /7.500 punten – particulier/Kmo) opteren we voor een vaste dossierbeheerder en een relatiebeheerder. Bovendien kunnen we beroep doen op een sterk netwerk (zie verder)

 

 

 

 

Bart Verbrugge - 056 24 54 04 (best tussen 8 en 9 uur) - bart@bartverbrugge.be

Zaakvoerder – relatiebeheerder KMO

als oprichter van het kantoor ben ik steeds op zoek naar het beste in samenspraak met de klant.
Ik werk enkel op afspraak zodat mijn tijd optimaal benut kan worden. uiteraard sta ik u graag bij op die momenten die voor u belangrijk zijn (schade bvb.) maar maak vooral tijd om pro-actief in uw bedrijf mee te denken en te zorgen voor een optimale bescherming. met behulp van het “enterprise” concept bewaken wij ook de optimale relatie tussen het zakelijk en privé-vermogen van de famliliale ondernemer.

 

 

Catherine Verbrugge-Naessens - 056 24 54 08
Zaakvoerder – boekhouding en administratie
als echtgenote van Bart volg ik het reilen en zeilen in onze zaak. Ik neem de basisadminsitratie en boekhouding
voor mijn rekening. Voor de specifieke verzekeringsthema’s verwijs ik graag naar onze medewerkers.

 

 

 

Hannelore Verkest - 056 24 54 07 hannelore@bartverbrugge.be
Dossierbeheerder
Ik ben vaste dossierbeheerder voor heel wat kernklanten. Ik bijt me graag vast in moeilijke dossiers en neem daarnaast ook het schadebeheer voor mijn rekening. Specialisatie in Kmo is mijn drijfveer. Samen met de de relatiebeheerder volg ik dus graag ook uw dossier op om een passend en persoonlijk advies aan te bieden.

 

 

Kurt Denys - 056 24 54 03 kurt@bartverbrugge.be
Relatiebeheerder
als relatiebeheerder voor u, particuliere klant, denk ik met u mee over de opbouw van uw vermogen,
de bescherming van uw gezin, de planning van uw toekomst. Samen met uw dossierbeheerder zorg ik ervoor dat uw comfort, uw welvaart en uw zekerheid in goede handen is. Graag maak ik een afspraak bij u thuis of op kantoor.

Aquilaemakelaar

Contactgegevens

Tel:
056 24 54 01
Fax:
056 25 93 21
Email:
info@bartverbrugge.be
Adres:
Bellegemsestraat 69,
8510 Bellegem-kortrijk
FSMA:
064.170 A