Verbrugge sociaal

Verbrugge staat ook voor een sterke samenleving. Ons kantoor is gevestigd in de zuidelijke, goene long van Kortrijk waar het verenigingsleven goed functioneert.

 

Als locale makelaar hebben we klanten in een heel ruim gebied van Vlaanderen maar toch wel geconcentreerd in de regio Zuid-West-Vlaanderen.

 

Ons kantoor is al een 10-tal jaar hoofdsponsor van de Bellegemse wielerclub KSV Bellegem.

Bart Verbrugge speelt een trekkersrol in de club waar hij voorzitter van is.

 

Daarnaast hechten we ook belang aan de ontwikkeling van het muzikale in een mens. Muziek maakt een mens gelukkig, muzikanten streven naar een intense beleving en laten hun medemensen mee genieten. Bart Verbrugge speelde als jonge snaak zelf klarinet en volgde muziekschool in de vermaarde school van Peter Benoit in Harelbeke. Hij heeft 2 dochters die elk op hun beurt de muziek vonden, Hanne speelt Viool en Harp, Lynn is een fervente pianiste. In Bellegem wilden we dan ook de locale harmonie een hart onder de riem steken en steunen de Bellegemse muziekvereniging.

 

Vanuit onze makelaarsvereniging Aquilae startten we in 2011 een sociaal project op ten voordele van Pinocchio. Deze vereniging zet zich nationaal in voor de belangen en het welzijn van verbrande kinderen en jongeren van 0 tot 25 jaar. Met vestiging in Neder-over-Heembeek is het meest bekende brandwondencentrum genoemd waarmee samengewerkt wordt. Het steunprogramma wordt echter ook in vijf andere centra in België actief aangeboden.

Aquilaemakelaar

Contactgegevens

Tel:
056 24 54 01
Fax:
056 25 93 21
Email:
info@bartverbrugge.be
Adres:
Bellegemsestraat 69,
8510 Bellegem-kortrijk
FSMA:
064.170 A